кои сме ние

За Нас

кои сме ние

Добре дошли в МИИВ, където сме посветени на осигуряване на висококачествени услуги и продукти за нашите клиенти отпреди 20 години. Нашата мисия е да създадем безпроблемна и удовлетворяваща автомобилна среда, която отговаря на нуждите и изискванията на всеки един от вас.

Съставът на нашия автокомплекс включва:

  1. Автосервиз: Нашите опитни механици и техници са тук, за да се погрижат за вашия автомобил, било че става въпрос за редовен технически преглед, планово обслужване или сериозен ремонт. Ние се стремим да осигурим надеждност и безопасност на вашия автомобил, като използваме най-новите технологии и методи.

  2. Магазин за авточасти: В нашия магазин ще откриете широка гама от авточасти и аксесоари за вашия автомобил. Независимо дали търсите оригинални части или алтернативни решения, нашите консултанти са тук, за да ви помогнат да намерите точно това, от което се нуждаете.

  3. Годишни технически прегледи: Възлагайте на нас задължението за годишния технически преглед на вашия автомобил. Нашите лицензирани инспектори осигуряват професионално и детайлно преглед на вашия автомобил, за да гарантират, че той отговаря на всички изисквания за безопасност и експлоатация.

  4. Курсове за професионално обучение: Ние предлагаме разнообразни курсове и обучения във водещи отрасли в индустрията с приоритетно значение на пазара на труда. Нашите обучители са професионалисти с многогодишен опит и готови да споделят знанията си с вас.

В автокомплекса на МИИВ сме посветени на вашата пътна безопасност и удовлетворение. С дългогодишния си опит и екип от ангажирани професионалисти, ние сме тук, за да ви осигурим най-доброто обслужване и поддръжка за вашия автомобил.